Openingstijden

Maandag - Zondag
7:00 - 23:00

Loading...
Hondenuitlaatservice Almere boeken

Wandeling Boeken

Heeft u na het bezoeken van onze website nog aanvullende vragen, stel ze hier. Natuurlijk mag u ons ook altijd bellen.

  Contact Gegevens

  Spoed 07.00-23.00u

  06-18470720

  Op het laatste moment nog oppas nodig? Bel gerust tussen 07.00 en 23.00u naar bovenstaand nummer. Wellicht dat we u uit de brand kunnen helpen.

  5 redenen om onze uitlaatservice te boeken

  Wandelingen zijn een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine van een hond, maar wat als je de hele dag werkt en eigenlijk geen tijd om de hond uit te laten. Onze uitlaatservice inschakelen geeft je de mogelijkheid om je hond te laten profiteren van de vele voordelen van wandelen.

  Hieronder de 5 belangrijkste redenen om Friends4Ever te vragen om je hond(en) uit te laten

  Minder kans op gezondheidsproblemen

  Wandelingen geven een hond zijn dagelijkse behoefte aan beweging wat bijdraagt aan een goede conditie en gezondheid. Actieve honden lopen tenslotte minder risico op gezondheidsproblemen verbonden aan overgewicht zoals hartklachten. Regelmatig bewegen voorkomt daarnaast ook de kans op artritis bij ouder wordende honden doordat spieren en gewrichten in beweging blijven.

  Minder verveling

  Naast aandacht kunnen honden ook zaken gaan vernielen als ze hun energie niet kwijt kunnen. Friends4Ever helpt verveling voorkomen door deze 1 of meerdere keren per dag uit te laten. Hiermee verminder je dus de kans dat de hond gaat blaffen of slopen uit verveling.

  Meer aandacht

  Honden zijn sociale dieren die zich het liefst continu in de buurt van mens en dier verblijven. Onze uitlaatservice biedt indien gewenst 1 op 1 aandacht voor uw hond om hem/haar blij en bezig te houden in plaats van enkele uren achtereen allen thuis te zitten. Dit helpt ook om verlatingsangst te voorkomen.

  Socialisatie

  Socialisatie is een essentieel onderdeel voor een goed gemanierde hond. Onze uitlaatservice bied de mogelijkheid om je hond samen met andere honden uit te laten welke mogelijkheden biedt om contact te maken met andere mensen en dieren. Daarnaast leert de hond omgaan met vreemde omgevingen waardoor de hond zelfverzekerder reageert op nieuwe situaties.

  Blijere Hond

  Een gezonde blije hond heeft een betere band met zijn baas. In plaats van bezig te zijn met problemen veroorzaakt door stress, frustratie of verveling kan je erop rekenen dat je hond kalm en voldaan is zodra je thuis komt.