Groepswandeling

Uw hond wordt uitgelaten in een groep van 6  honden door gediplomeerde mensen en we hebben verschillende uitlaattijden in groepen, speciaal ook voor mensen die in wisseldiensten werken en s’ avonds de hond niet kunnen uitlaten vanwege hun werk kan de hond door ons worden uitgelaten. Aangepaste tijden buiten de vaste uitlaattijden kunnen in overleg worden besproken.

Ook in de weekenden zijn er uitlaatgroepen mocht u niet in staat zijn om de hond uit te laten.

Wij nemen uw hond graag mee

Individuele Wandeling

Heeft u een hond die niet met andere honden in een groep kan lopen of uw hond is loops, maar u wilt wel dat hij/zij zijn/haar energie kwijt kan, geen probleem dan gaat de hond gezellig mee en wordt alleen uitgelaten.

Een ronde in uw eigen wijk behoord ook tot de mogelijkheden als u dit liever heeft. Deze ronde is dan aan de lijn. Deze ronde is ideaal voor de oudere hond en voor een pup.

Laat ons uw hond uitlaten

Hondentaxi

Bent u slecht ter been of heeft u geen vervoer tot uw beschikking om naar de dierenarts, trimsalon, pension of ergens anders heen te gaan kunt u op ons een beroep doen om u te brengen. Prijzen hiervoor zijn in overleg en op basis van de afstand.

Is uw hond klaar voor een wandeling?

Opvang bij u thuis

Mocht u met vakantie gaan, een weekendje weg of een dag op pad zijn dan is er de mogelijkheid om uw hond thuis in zijn eigen vertrouwde omgeving op te vangen. De post kan gedaan worden, uw planten kunnen water krijgen en eventuele andere huisdieren kunnen ook verzorgt worden.

U kunt contact op nemen met ons over de tarieven hiervoor.

Wij passen graag op uw beste maatje

Klaar voor een wandeling?

Neem contact op